info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΦΟΡΤΗΓΟΥ/ΔΙΚΥΚΛΟΥ

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από τον νόμο, όσον αφορά την αστική ευθύνη. Σας διασφαλίζει ότι στην περίπτωση ατυχήματος (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) που ευθύνεστε, δεν επιβαρύνεστε οικονομικά στην αποζημίωση του παθόντα, καθώς διαθέτετε ασφάλεια. Πέρα από τις βασικές – υποχρεωτικές καλύψεις, υπάρχουν και προαιρετικές που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη.

Μερικές από τις σημαντικές προαιρετικές καλύψεις είναι η οδική βοήθεια και η θραύση κρυστάλλων, καθώς οι περισσότεροι τις επιλέγουν. Σημαντικές επίσης είναι και καλύψεις όπως η κλοπή, η πυρκαγιά, η νομική προστασία και τα φυσικά φαινόμενα.

Όποια και αν είναι η προτεραιότητα σας, σκοπός είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ασφάλεια αυτοκινήτου που σας ταιριάζει. Η συνεργασία μας με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε βάση των δικών σας κριτηρίων. Σημασία έχει η ασφάλεια να είναι στα μέτρα σας, είτε τα κριτήριά σας έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία, είτε είναι οικονομικά είτε οτιδήποτε άλλο…