info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η ασφάλεια ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων απευθύνεται στους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και κατοικίες  βραχυχρόνιας μίσθωσης που ενοικιάζονται μέσω κάποιας πλατφόρμας (π.χ airbnb, booking).

Προστατέψτε το κατάλυμά σας με προγράμματα αστικής ευθύνης ή με ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων. Με την ασφάλεια αστικής ευθύνης καλύπτονται απαιτήσεις τρίτων (πελατών, επισκεπτών, προμηθευτών). Η κάλυψη  αφορά ατυχήματα που θα συμβούν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης  ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καλύπτεστε για ένα πλήθος κινδύνων όπως η πυρκαγιά, τα φυσικά φαινόμενα, η κλοπή/ληστεία, οι κακόβουλες/τρομοκρατικές ενέργειες, ο σεισμός, η αστική ευθύνη, κλπ.

Με την ασφάλεια ενοικιαζόμενων δωματίων έχετε ένα σημαντικό εργαλείο επιβίωσης και πρόνοιας για εσάς και την επιχείρησή σας, αποκτώντας πλήρη κάλυψη για οποιαδήποτε κίνδυνο θα μπορούσε να απειλήσει το εισόδημά σας. Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα και μαζί θα βρούμε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.