info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

GOLDEN VISA-ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το πρόγραμμα golden visa (χρυσή βίζα) εισήχθη με τον Νόμο 4146/2013, σύμφωνα με τον οποίο χορηγείται άδεια διαμονής 5ετούς διάρκειας σε υπηκόους τρίτων χωρών που είτε αποκτούν ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ, είτε προχωρούν σε επένδυση κεφαλαίων από 3 έως 100 εκατομμύρια ευρώ σε έργα υποδομών ή σε ελληνικές επιχειρήσεις, με τη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας.

Υπήκοοι τρίτων χωρών, που ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες, μπορούν εφόσον υποβάλλουν αίτηση και προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά να αποκτήσουν άδεια παραμονής.

Δείτε εδώ αναλυτικά Διευκρινιστικά έγγραφα για άρθρο 20 Β του ν.4251/14 (μόνιμη άδεια διαμονής επενδυτή).

Μέσω των υπηρεσιών του γραφείου μας και των εξειδικευμένων συνεργατών μας, παρέχεται υποστήριξη σε όλα τα στάδια που απαιτούνται, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος αλλοδαπός και τυχόν εξαρτώμενα μέλη της οικογένειάς του να αποκτήσουν τη μόνιμη άδεια διαμονής επενδυτή.

Οι υπηρεσίες του γραφείου μας:

-Ασφαλιστικές υπηρεσίες 

Ένα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι Ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιωτικού φορέα ασφάλισης, όπου αυτό επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία, το οποίο θα καλύπτει το σύνολο των κινδύνων και το ύψος των καλυπτόμενων παροχών, όπως ορίζονται στην απόφαση που εκδίδεται κατ΄εξουσιοδότηση των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 136 του ν. 4251/2014.

Για να πάρετε προσφορά για ιδιωτική ασφάλεια υγείας για άδεια παραμονής πατήστε εδω

-Λογιστικές υπηρεσίες-logistismou.gr 

Για την έκδοση ελληνικού Α.Φ.Μ για τον ενδιαφερόμενο και όλα τα εξαρτώμενα μέλη καθώς και για όποια άλλη λογιστική/φορολογική διαδικασία απαιτείται.

 
-Νομικές υπηρεσίες 
Για νομικά ζητήματα έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε από συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία με εξειδίκευση στη διαχείριση του προγράμματος golden visa.

admin