info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

Ο ASFALISTISMOU.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ… “ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ” ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΝΕΤΤΑ

Οι κίνδυνοι που απειλούν την περιουσία μας είναι πολλοί όπως για παράδειγμα ο σεισμός, η πυρκαγιά, η κλοπή κλπ. Η ασφάλεια κατοικίας, μας προστατεύει από κάθε κίνδυνο και μαζί θα βρούμε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η κατοικία μας είναι ο χώρος που περνάμε μεγάλο μέρος της ζωής μας. Αποτελεί ένα μέρος με το οποίο είμαστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι καθώς είναι κομμάτι της καθημερινότητας και των αναμνήσεών μας. Συχνά μπορεί να είναι και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο με κόπο αποκτήσαμε…

Είτε για τους παραπάνω λόγους, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θεωρούμε ότι το να ασφαλίσουμε την κατοικία μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για κάτι που είναι τόσο σημαντικό για τον καθένα μας.

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν πολλά προγράμματα ασφάλισης κατοικιών,στην παρούσα ανάρτηση, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της ασφαλιστικής εταιρείας ΜΙΝΕΤΤΑ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικό οδηγό από το  “ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ”,το οποίο είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα της ΜΙΝΕΤΤΑ για την κατοικία.

Δείτε επίσης μια ενδεικτική προσφορά για κατοικία 80 τ.μ στην Αθήνα, με πλήρη κάλυψη για το κτήριο και το περιεχόμενο.

ΜΙΝΕΤΤΑ-ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ

 

admin