info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;

Τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας, μας προστατεύουν από κάθε κίνδυνο που θα μπορούσε να απειλήσει την περιουσία μας. Το σπίτι μας είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος για τον καθένα μας. Είναι το μέρος στο οποίο περνάμε πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής μας, αποτελώντας το καταφύγιό μας. Οι κίνδυνοι που μπορεί να το απειλούν είναι πολλοί (πυρκαγιά, κλοπή, σεισμός, φυσικά φαινόμενα, θραύση σωληνώσεων κλπ).

Έχετε σκεφτεί πως θα αντιμετωπίσετε τα έξοδα από μια πυρκαγιά για παράδειγμα; Ή πως θα αντιμετωπίσετε το κόστος μιας ολοσχερούς καταστροφής από ένα σεισμό; Τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας προσφέρουν ένα πλήθος καλύψεων, για την κύρια ή εξοχική κατοικία, το στεγαστικό δάνειο και τους κοινόχρηστους χώρους. Μαζί θα βρούμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως το κόστος για την ασφάλεια κατοικίας είναι πολύ μικρό σε σχέση με με τις παροχές που προσφέρει!

Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικές τιμολογήσεις/προσφορές από 2 ασφαλιστικές εταιρείες, έτσι ώστε να δείτε αναλυτικά το κόστος και τις καλύψεις.

Ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας από τη Μινέττα και την Ευρωπαϊκή Πίστη (η τιμολόγηση αφορά κατοικία 80 τ.μ στην Αθήνα).

ΜΙΝΕΤΤΑ – HOME PACK 1 (ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ)

ΕΥΡ.ΠΙΣΤΗ – SAFE HOME 1 ΠΛΗΡΕΣ (ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ)

Σημειώστε ότι τα προγράμματα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε καλύψεις για να μειώσετε το κόστος (καθώς τα ανωτέρω παραδείγματα αφορούν πλήρη κάλυψη). Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ασφαλίσετε μόνο το κτίριο ή μόνο το περιεχόμενο της κατοικίας σας.

Ζητήστε μια προσφορά για τη δική σας κατοικία!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

admin