info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ-CORONAVIRUS

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προσπαθούμε να είμαστε λειτουργικοί σε κάθε περίπτωση και λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα γι αυτό.

  • Προκειμένου να μειωθεί η επισκεψιμότητα σε κλειστούς χώρους σαν μέτρο που οφείλουμε να πάρουμε όλοι μας προληπτικά, σας υπενθυμίζουμε ότι η εξυπηρέτησή σας από το γραφείο μας μπορεί να γίνεται και από απόσταση (online εξυπηρέτηση), όπως ήδη γίνεται για πολλούς πελάτες μας (ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη κατάσταση).
  • Φυσικά το γραφείο μας συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται στους εργασιακούς χώρους.
  • Λαμβάνουμε ότι μέτρο χρειάζεται για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη και αν η κατάσταση επιδεινωθεί. Σκοπός είναι όλες οι εργασίες να συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, γι αυτόν τον λόγο έχουμε ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη σύνδεση των υπολογιστών και θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και από τα σπίτια μας αν χρειαστεί.
  • Υπενθυμίζουμε τους τρόπους επικοινωνίας με το γραφείο μας: Τηλ-2111822885 email: info@asfalistismou.gr, fb- messenger : asfalistismou.gr

Συνιστούμε ψυχραιμία, πιστή τήρηση των κανόνων που έχουν γνωστοποιηθεί από την πολιτεία με σεβασμό στον συνάνθρωπο… και θετική σκέψη!

 

 

admin