info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ;

Πολλές συζητήσεις γίνονται  για την ιδιωτική  ασφάλεια υγείας, γνωρίζουμε όμως τι περιλαμβάνει ένα νοσοκομειακό συμβόλαιο; Πως θα επιλέξουμε  το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα;

Η επιλογή της ιδιωτικής ασφάλειας δεν σημαίνει αμφισβήτηση των ικανών δημόσιων ιατρών. Μπορεί να είναι επιλογή λόγω μη ασφαλιστικής ικανότητας. Μπορεί να είναι η δυνατότητα να νοσηλευτεί κάποιος στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον έξοδα αφού έχει ιδιωτική ασφάλεια. Μπορεί να είναι η αποφυγή αναμονής για ένα χειρουργείο, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις και τεσσάρων μηνών αναμονής στα δημόσια νοσοκομεία. Επίσης, κάποιος μπορεί να επιλέξει την ιδιωτική ασφάλεια υγείας για να μην εκταμιεύσει χρήματα σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος. Η ιδιωτική ασφάλεια καλύπτει έξοδα τα οποία σε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο ασθενής.

Άλλωστε όποια και εάν είναι η οικονομική κατάσταση κάποιου γιατί να χρησιμοποιήσει τις οικονομίες τους, εάν με την ιδιωτική ασφάλεια μπορεί να το αποφύγει; Ακόμα και σε περίπτωση ενός έκτακτου ή επείγοντος περιστατικού μπορεί ο ασφαλισμένος να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο της επιλογής του και να τον εξετάσει το ιατρικό προσωπικό χωρίς καθυστερήσεις ωρών.

Το κόστος μια ιδιωτικής ασφαλείας υγείας είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα έξοδα που απαιτούνται στην περίπτωση μιας ασθένειας ή ατυχήματος. Στη φράση πολλών ανθρώπων «Μα γιατί πληρώνω δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ» απαντάμε : «Το γεγονός ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα την ασφάλειά σας σημαίνει ότι είστε τυχερός και υγιής. Η υγεία μας δε βελτιώνεται με τα χρόνια, το αντίθετο. Αν  χρειαστεί όμως δε θα ανησυχήσετε για το που θα βρείτε τόσες χιλιάδες ευρώ ή για το αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις οικονομίες σας».

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά φτιαγμένη στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

admin