info@asfalistismou.gr +302111822885, +302108239877

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ασφάλεια αστικής ευθύνης ενοικιαζόμενων κατοικιών αφορά διαμερίσματα και κατοικίες που ενοικιάζονται για τουριστικούς σκοπούς (π.χ μέσω Airbnb, booking, κλπ). Σας εξασφαλίζει έναντι απαιτήσεων τρίτων (ενοικιαστών, πελατών, επισκεπτών) για ατυχήματα που θα συμβούν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Συμπεριλαμβάνεται η ευθύνη από πυρκαγιά, διαρροή σωληνώσεων, λειτουργία ανελκυστήρων, επιγραφές και φόρτωση/εκφόρτωση. Προαιρετικά καλύπτεται η εργοδοτική ευθύνη, η ευθύνη από τη λειτουργία πισίνας ή από την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης.

Έκτος από την αστική ευθύνη έναντι τρίτων εννοείται πως μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει καλύψεις όπως η πυρκαγιά, ο σεισμός, η κλοπή, η θραύση σωληνώσεων κτλ. Επιλέγοντας ένα τέτοιο πρόγραμμα εξασφαλίζετε την περιουσία σας έναντι των κινδύνων που προαναφέρονται αλλά και έναντι τρίτων (ενοικιαστών, πελατών, επισκεπτών) για όσο διάστημα η κατοικία/διαμέρισμα ενοικιάζεται για τουριστικούς σκοπούς.

Με την ασφάλεια ενοικιαζόμενων κατοικιών προστατεύετε την περιουσία σας από πολλούς κινδύνους και παράλληλα αποκτάτε σημαντική οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος κινηθεί εναντίον σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

admin